Vastgoed

Hoe borgt u de verhuurbaarheid van uw bedrijfspanden en/ of woning voorraad gedurende een lange tijd? Hoe houdt u zekerheid over kwaliteit en kosten van onderhoud en installaties? Hoe verbetert u de functionaliteit en energieprestaties van uw woningbezit, uw schoolgebouw, uw zorgcomplex, kantoor of bedrijfspand?

Bouwbedrijf Rijnbeek is specialist in het beantwoorden van deze vragen. Wij zijn een onderneming die klaar staat om uw vastgoedvraagstukken compleet aan te kunnen pakken en uit te voeren. Resultaatgericht, voor volledige zekerheid.

Contact

Badkamers

Nergens is het afwerkingsniveau van installatie-, tegel- en stucwerk zo in het oog springend als in badkamers. Luxe badkamers, vloeren en wanden komen alleen tot hun recht wanneer ze uiterst secuur worden geplaatst. De vakmensen van Bouwbedrijf Rijnbeek weten dat als geen ander en gaan altijd voor perfectie. Na een oriƫnterend gesprek komen we daarom altijd eerst uw badkamer exact opmeten en verzekeren we ons ervan of de vloer waterpas is en de muren recht zijn. Zo niet, bekijken we of er maatregelen genomen moeten worden. Vervolgens kunnen we alles doen wat u of uw architect kan bedenken. Van douchebak tot jacuzzi of sauna, van vloerverwarming tot inbouwverlichting of lichtkoepels op het dak. En natuurlijk alle basisinstallatie van aan- en afvoer, elektriciteit en ventilatie tot tegelzetten en hang- en sluitwerk.

Contact

Kozijnen

Goede kozijnen houden wind, regen en ongewenste bezoekers buiten. Bouwbedrijf Rijnbeek weet alles van duurzaamheid en inbraakveiligheid wat kozijnen betreft. Wij leveren en installeren kozijnen in hout, aluminium en kunstof in vele modellen maten.

Bij het vervangen van uw oude kozijnen vinden wij het beste alternatief voor u, waarbij we uw kozijnen weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Door efficiƫnt te werken hoeft u niet lang in de kou te zitten. Natuurlijk leveren wij uw huis weer opgeruimd op.

Contact